• 031 327 953
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tandemski poleti

image

Letenje z jadralnim padalom je od vsega letalstva najbližje tistemu kar doživljajo ptice. Preletavanje pobočij in uživanje ob pogledih na okoliške hribe je tisto, kar želijo mnogi. Najhitrejša pot do poleta z jadralnim padalom je polet v tandemu z izkušenim pilotom.

Varnost. Vsi poleti se izvajajo z najnovejšimi jadralnimi padali in najnovejšo opremo. Vsi piloti so učitelji letenja oz. zelo izkušeni tandemski piloti z licenco. Posebno pozornost posvečamo ugodnim vetrnim razmeram,ne samo zaradi varnosti pač pa tudi zato, da lahko postrežemo s kar največ užitkov ob letenju.

Dolžina poleta. Vsi tandemski piloti so navdušeni letalci, zato poskušajo v zraku ostati tako dolgo, kot je le mogoče. Vse je odvisno od vremena in termike, tako lahko polet traja od 15 do 45 minut.

Ne Pozabi. Priporočamo Vam, da s pomočjo fotografije trajno ohranite prelep razgled na svet s ptičje perspektive. Na Vašo željo lahko fotografiranje prevzame tudi pilot,. tako imate priložnost, da posname tudi sliko Vas v zraku.

Vzletna mesta. Za vzletno mesto poleta s tandemom se dogovorimo kakšen dan pred poletom, upoštevamo Vaše želje, kje in kdaj bi radi leteli. Možni so vsi štarti v Sloveniji, najpogosteje pa uporabljamo štart Lijak, Kovk,Kobala, Čaven. Poslovna darila Polete s tandemom organiziramo tudi za celotna podjetja. Če imate v mislih večje število poletov, Vas prosimo, da nam to sporočite pravočasno, saj bomo tako lahko zagotovili dovolj veliko število pilotov za tekoče izvajanje poletov.

Darilni bon. Mogoče ste kdaj v zagati in ne veste, kaj bi podarili ob različnih priložnostih. Rešitev je, naročite darilni bon za tandemski polet ali začetniški tečaj. Vse kar potrebujete je le dogovor glede termina in športno obleko.

Prijave in dodatna vprašanja sprejemamo na GSM 031 327 953 ali na
e.mail: pregelj.d@siol.net

Povpraševanje

Pustite nam svoje podatke in obvestili vas bomo o možnih terminih