• 031 327 953
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tandemski polet
nepozabno doživetje

image

Letenje z jadralnim padalom je od vsega letalstva najbližje tistemu kar doživljajo ptice. Tandemski polet omogoča vsakomur preletavanje pobočij in uživanje ob pogledih na okoliške hribe in doline in je tisto, kar želijo mnogi. Najhitrejša pot do poleta z jadralnim padalom je polet v tandemu z izkušenim pilotom, torej tandemski polet.

Varnost. Vsak tandemski polet se izvaja z najnovejšimi jadralnimi padali in najnovejšo opremo. Vsi piloti so učitelji letenja oz. zelo izkušeni tandemski piloti z licenco. Posebno pozornost posvečamo ugodnim vetrnim razmeram, ne samo zaradi varnosti, pač pa tudi zato, da lahko postrežemo s kar največ užitkov ob letenju. Tandemski polet ne zahteva nobene posebne fizične pripravljenosti.

Dolžina poleta. Vsi tandemski piloti so navdušeni letalci, zato poskušajo v zraku ostati tako dolgo, kot je le mogoče. Vse je odvisno od vremena in termike, tako lahko tandemski polet traja od 15 do 45 minut.

Ne Pozabi. Priporočamo Vam, da s pomočjo fotografije trajno ohranite prelep razgled na svet s ptičje perspektive. Naj bo tako vaš tandemski polet večen! Na Vašo željo lahko fotografiranje prevzame tudi pilot, tako imate priložnost, da posname tudi sliko Vas v zraku.

Vzletna mesta za tandemski polet. Za vzletno mesto poleta s tandemom se dogovorimo kakšen dan pred poletom, upoštevamo Vaše želje, kje in kdaj bi radi leteli. Za tandemski polet so možni vsi štarti v Sloveniji, najpogosteje pa uporabljamo štart Lijak, Kovk, Kobala in Čaven. Tandemski polet je lahko tudi poslovno darilo. Poslovna darila organiziramo tudi za celotna podjetja. Če imate v mislih večje število poletov, Vas prosimo, da nam to sporočite pravočasno, saj bomo tako lahko zagotovili dovolj veliko število pilotov za tekoče izvajanje poletov.

Darilni bon za tandemski polet. Mogoče ste kdaj v zagati in ne veste, kaj bi podarili ob različnih priložnostih. Rešitev je lahko darilni bon za tandemski polet ali začetniški tečaj. Vse kar potrebujete je le dogovor glede termina in športno obleko.

Prijave za tandemski polet in dodatna vprašanja sprejemamo na GSM 031 327 953 ali na
e.mail: pregelj.d@siol.net

 

Darilni bon

Tandemski polet z jadralnim padalom

Iščete unikatno darilo? Podari doživetje!

Želite podariti nekaj izvirnega? Nekomu, ki ima vse lahko podarite nepozabno izkušnjo!

Adrenalinsko darilo?  Naj poleti svoboden kot ptica!

Kaj bi podarili? 'Hudo' darilo, ki omogoči izkušnjo pristnega občutka letenja!

Prijave, naročila in vsa dodatna vprašanja sprejemamo na GSM 031 327 953 ali na e-mail: pregelj.d@siol.net

 

Povpraševanje

Pustite nam svoje podatke in obvestili vas bomo o možnih terminih